Älskar er!

Jag hade så roligt i, när jag träffade Åsa och Anette, vi satt och pratade massa minnen och små drack lite så man blev lagomt lullig=).
Sen bar det iväg på hotellet, det var inte mycket folk men det var kul ändå, dansade mest hela kvällen, drack en jätte god shot som smakade melon och kiwi, jag brukar inte ta shot men den var riktigt god, fler av dom=)

När det var slut och man skulle gå hem då fick man pitabröd med hamburgare och massa sallad, det var en glad liten överaskning, har väl aldrig hänt att det har varit så någon gång, men det är bra med förändringar.

Jag hann även gosa ganska mycket med min stumpa, Cornelia, faster älskar dig!

Jag träffade däremot inte Fredrik min bror så mycket och det var trist ,Linda träffade jag inte heller så mycket.
Vi får ta igen det nästa gång jag/vi kommer hem.

Men jag fick ju träffa mamma och pappa, alltid lika roligt är det, älskar er!

Så nu är man hemma med sina älsklingar, Sören älskar dig! även Tyson tycker jag om.

Och jag får ju inte glöma Emelie min syster  vi ses ju snart och det blir kul, det blir visserligen en snabbis men bättre det än inget..

Nu ska jag äta.
Puss och kram

Underbara älskade

Sov så gott i natt, Bonzo hade tydligen skällt jätte mycket i natt men jag hörde ingenting, det är väl ett tecken att man sover djupt.

Jag och mamma har nyss sett underbara älskade, jätte bra, ni som inte har sett den.GÖR DET!!!!!!!!!!

Lilla gumman är här just nu, liten och liten. Hon har blivit så stor, hon skulle sova här en stund efter hon hade ätit men det varade inte länge, ca: 40 minuter sov hon bara och nu är det full fart på henne.

Ikväll ska jag och min vän Åsa till en annan kompis, sitta och ha trevligt sen ska vi gå på hotellet och ha ännu trevligare, det var ett tag sedan man var där, så få se om det är mycket eller lite folk.

Jag fick en chock när jag vaknade i morse, tittade ut och det snöade men sen kom regnet och nu är snön borta och glad är jag för det.
Allt för just nu.

Hej så länge


konstigt

vad konstigt det blev på förra inlägget, vet inte varför =)


hem ljuva hem

 
Idag på jobbet så fick vi fara och köpa en soffa, 2 fotöljer och en TV, det ska bli så fint så=)

Nu sitter man hemma hos mamma och pappa, har ätit tacos och det var inte igår man gjorde det, så gott var det men det är all mat som mamma gör, jag har inte ärvt hennes matlagningskonst.

Skulle ta med mig Tyson men han fick vara kvar hos Sören, Bonzo tyckte det var lite tomt när jag kom utan vovve.

Pappa var så snäll att jag fick ta med mig vinterdäcken så han ska hjälp mig att byta, nu när jag åkte hit så började tempmätaren gå sakta neråt, så jag fick ändra värmen hela tiden, var det varmt i bilen så sjönk mätaren, då fick jag sänka värmen så höjdes den, Förstår ni, det är knappt så jag förstår själv.

Det är SÅ skönt att få vara ledig, det känns som evigheter sedan, så jag ska passa på att bara vara, det är så lätt att göra det när man ärr hemma.

Ska umgås lite nu med mamma och pappa, ska även ringa min vän Åsa och se om vi ska ses imorgon.

Puss och kram på er
 

Tänker på dig

Idag har jag varit hos min bästa vän, du vet vem du är=)

Tänker på dig!

Har varit där sen klockan 09.00 tror jag den var och har nästan nyss kommit hem, så det har varit en hel dag och inte mig emot, vi har varit på stan och kikat lite, tog en fika innan vi åkte hem  igen.

Nu sitter jag här och funderar på vad man ska äta, den stora frågan varje dag, jag tycker det är så tråkigt med mat, vet aldrig vad man ska hitta på, vet man i förväg är det kul men det är inte ofta man vet det.
Det får väl bli något lätt och som går fort.

Jag vet inte vad klockan var imorse men tidigt var den i alla fall, när dom sätter igång med parkerigen som dom håller på att ordna, jag som trodde att jag skulle få sova lite längre än vad jag fick men det var bara att kliva upp det och vara glad.

På tal om något annat, Jag har så ont i min fot, jag klev snett första helgen i juli och hade j-vligt ont ett tag sen har det väl varit så där men nu har jag fått ont igen, jag fick som en knöl på foten som gör så ont värst är det på kvällen när jag slappnar av, jag vet inte vad man ska göra, jag kanske får leva med detta onda=(, jag kände att jag beövde skriva om min fot, det kanske lindrar då =)

Puss och Kram


=) och =(

Vilken dag...........................

Det har bara strula på jobbet idag, det är så struligt så jag orkar inte ens skriva ner det här.....

Efter jobbet åkte jag till Elle och Amanda, vi åt kina mat, för Sören var här hemma med Marcus, jens och Daniel.
Det var så mysigt så en liten tjej kväll, det blev i och för sig en tidig kväll för Amanda men det brukat bli det när man är 1 1/2 år =).

Så nu sitter man här och är ganska trött, killarna har precis åkt, så det är riktigt tyst och skönt.

Nu har snön regnat bort i alla fall får hoppas på att det dröjer innan nästa kommer.

Nu har dom börjat med parkeringen här utanför, vi har ju haft för lite platser, så nu har dom grävt upp nästan hela gräsmattan, dom har även tagit ner 2 träd som stod på tomten, så nu är det så tomt, vi sa det efteråt att ett träd kunde väl fått varit kvar, nu är det ingen fin gräsmatta längre utan en massa jädra parkeringar.
Är så less och så börjar dom nu!!! Nu när det börjar bli kallt, då tar dom bort stolparna till bilen, så jag hoppas dom jobbar på fort, för hur ska det annars gå??????.

Hela denna dag förutom hos Elle har varit en klago dag men det får man ha enligt mig, bara det är en dag och inge längre=)
Nu ska Therese gå och sova, god natt på er


Kallare och kallare

Idag kom första snön=(

Har nyss varit ute med Tyson och det var svin kallt ute, så nu måste mösssor, vantar och varmare jackor upp från källaren, annars klarar man inte kylan.

Har varit ledig idag, så då har man passat på att tvätta, det gick ganska fort idag, var duktig att tvätta i tid denna gång annars brukar det vara hur mycket som helst, tur att man lär sig.

Vi ska snart till Lungvik och hälsa på våra bekanta som jag har pratat om det ska bli kul, att surra lite.

Nu jobbar jag bara till helgen och sen är det snart dax att åka hem och hälsa på,=)

Hade inte så mycket att berätta idag.

Ha det bra.
Kram på er


Husdjur

Nu ska ni får se vårat husdjur på jobbet, ekorrarna som jag har pratat om=)
image2
Dom är ju så söta,dom är där varje dag nu och 3 st är dom, när jag och Emelie var på väg till Lillänget en dag så var jag jätte nära på att köra över en, det är min skräck att göra det, så trafiken blev lite och jag säger LITE stoppad.

Jag var ju ute idag och gick med Lena men det blåste så fruktansvärt mycket så det blev inte så långt men det blev vad det blev, det är så trist med detta väder, har börjat fundera på att ta med vinterdäcken hem om inte snön kommer innan förstårs, annars kanske jag kan göra det hemma eller inte jag utan pappa=) Om han har tid, om jag frågar riktigt snällt kanske=)
När vi ändå pratar om husdjur så kan jag passa på att visa vårat lilla husdjur, det här är då Tyson en blandning mellan schäfer, grå hund, bearder collie, stöver.
Han är vårat lilla charmtroll=), väldens sötaste enligt mig=)
Sen har vi Bonzo det är mamma och pappas charmtroll, det finns ingen klokare och försiktigare hund
Och sist och även minst har vi lilla Bosse, vad säger man om honom, även han är ett charmtroll, söt och väldigt liten så liten att man kan trampa på honom när som helst=)

Det är så rolligt med dom här tre att dom går så bra överens fast det är tre hanhundar.

Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag, ha det bra allihopa.

Puss och Kram


Städat

Jag var riktigt duktig igår, efter sen jag pratat med mamma i telefon så började jag att putsa mina fönster inte alla men nästan, Tack mamma för att du sa åt mig att börja=)

Ska snart gå på en promenad, väntar bara på att Lena ska sluta på jobbet, själv är jag ledig, riktigt skönt.

Som jag sa kom Sören igår och det var lite flaskor han hade med sig så nu har man på lager, själv fick jag likör, en flaska som ser ut som en ko samt att man fick två småa glas till, väldigt sött.

På Torsdag ska vi till våra vänner som vi inte har träffat sen i juli, man skäms verkligen för att man inte har setts men det blir väl lätt så, dom har även ett flicka på 1 1/2 år så dom har ju fullt upp men det ska bli väldigt roligt att ses.

Det kommer lite bilder framöver här oxå, jag är lite dålig på det..

Det var ett kort inlägg just nu.

Kram så länge 

Lite av varje

Idag är det Söndag, var ut igår men inte på någon krog, det blev sent och jag betalar inte in mig för en timme, jag är snål och erkänner det.

Men jag ber ändå om förlåtelse för att jag bara åkte hem.

Har skjutsat syrran till tåget så nu är det så tyst här hemma, ska passa på att städa idag, det är så skönt att göra det när man är helt ensam,fast jag har ju Tyson=)

Det blev aldrig någon sväng på stan igår klockan bara rusade iväg men vi hann på systemet det var det som var viktigast igår!!!!!!!

Jag har glömt bort allt jag hade skrivit sist som jag skulle skriva denna gång men det kan ju inte ha varit så viktigt antar jag, det ploppar väl upp sen kanske.

Mamma skickade en bild på Cornelia igår, hon var så söt och stor man får mer och mer hemlängtan, man vill ju träffa henne varje dag så hon inte glömmer bort sin faster.

På tal om något helt annat..........
Idag på postkodsmiljonären så är det från Frösön, det är en gata  här som har vunnit pengar så dom ska stå på stortorget, det måste jag bara se, kanske man känner igen någon.

Få se när Sören komer idag då, han sa att det var jätte fin i Tallinn, se om han har handlat något som han sa att han skulle göra.Det visar sig.

Nu ska jag vila en stund till innan jag börjar med städningen,ta lite nya krafter.

Puss och kram
.

Allt försvann

Nu är jag riktigt arg, hade skrivit en massa saker och det försvinner men kortfattatt kan man säga att jag är trött för jag har jobbat mån-fre och aldrig mer.

Vaknade tidigt imorse för att Sören skulle med bussen, han är på väg till Tallinn med sina arbetskamrater, hoppas du har det bra. Älskar dig!

Syster är här, det är bra så slipper jag var själv, vi ska gå på stan imorgon.

Saknar min lilla go gumma, Cornelia, Faster älskar dig


Det får bli mer imorgon för nu orkar jag bara inte sitta här mera, är rädd för att det kan försvinna igen.

Puss och kram

tillbaka till verkligheten=)

Då var det vardag igen.....................

I helgen så har syster varit här, det har varit väldigt trevligt.
Mamma och Pappa och Bonzo kom oxå som sagt.

Vad har vi gjort då?

Vi har spelat bowling, jag syrran kicki, sören, jens och nicklas, det var hur kul som helst, det gick väl inte så bra men det gör inget, sen gick vi på the rock, det var första gången jag var där och det var riktigt mysigt, dit får man gå fler gånger.

I lördags var vi bjudna på födelsedagskalas till en som fylllde 23, fick smörgåstårta ( jätte gott)
Vi tog bilen dit för jag kände att jag vill åka hem sen men det första man hör när man inte dricker är: Är du med barn?????????????

VARFÖR måste man var det om man inte dricker, jag förstår inte, är det nån som kan förklara det för mig.

Jag har sån himla träningsvärk idag, vi var ute på en promenad jag och Emelie igår och när man går med henne så går det SÅ fort man hinner knappt med men skönt var det. Vi får ta en sån promenad nästa helg oxå=).

Det är så roligt på jobbet, vi har satt upp en fågelholk utanför köket och nu sitter det en ekorre där och äter maten så jag tänkte ta lite kort så ska ni få se, det är riktigt roligt att sitta och titta på, nu innan jag gick hem så var det två stycken.

Det är så många ekorrar nu, vart man än går så ser man dom.

Nu ska det väl bli lite mat, vad vet jag inte men någor ska man väl hitta i skafferiet.

Hej så länge

RSS 2.0