Hemma

Då har man haft semeseter i 2 veckor, hur skönt som helst har det varit, solat, solat och solat men har man blivit brun nja,inte enligt min mening.

ätit jätte god mat, köpt lite grejor och sista dan så gjorde jag mig en tatuering, inte bara jag utan Emelie, Fredrik och Linda oxå=)

Det var även lite jobbigt oxå för jag saknade mina två killar, jag och sören pratade med varandra varje dag på sms, jag vet inte hur många gånger han har fyllt på min mobil=) Älskar dig över allt annat.
Den andra killen är ju förstårs Tyson.
Man inser hur mycket man kan sakna varandra när man är så lång borta men det är väl nyttigt för båda. vi pratade faktiskt en gång i mobilen, inte så billigt men det var det värt=)

Bilder kommer sen på hur fantastiskt fint det var där.

När jag kom hem så hade Sören börjat att lägga nytt golv i hallen, super fint var det, tänk bara när det är klart.
Du överaskade mig rejält.

Jobbade min första dag igår det gick faktiskt bra det var bara 5 timmar man kommer snabbt in i det, så nu ska jag jobba 5 dagar på rad men ska väl inte klaga.

Tack för resan mamma och pappa, älskar er.

Vill även säga en gång till, Älskar dig Sören.

Ett nytt År

Då var det 2008, det går så fort.

På nyårsafton hade vi par middag med Markus och elleonore, killarna hade varit så duktig och ordnat med all mat och det var gott.

Vi umgicks och hade trevligt spelade lite spel och gick ut och smällde raketer.

Skålade på tolvslaget i champange och den var faktiskt riktigt god, brukar inte gilla det, det var kanske för att den var så billig=)

Inget nyårslöfte har jag sagt heller, för jag vet att jag inte kan hålla det så varför ens försöka.

Igår låg jag bara på soffan hela dan, inte för att jag var bakis utan för att jag bara hade lust, det var skönt gick i pyjamasbyxor och linne, inte ofta man gör det.

Hoppas ni alla får ett bra 2008.
Hej så länge

RSS 2.0