4 månader

4 månader blir våran lilla Edwin idag, det har gått så fort.

 

Lite rutin har man väl kanske fått nu på dagarna, så det är riktigt skönt. det är så¨bra nu oxå för han kan somna i sin säng på dagarna, det gick ju inte innan, då fick han somna i sin gunga och den har han inte använt nu på hur länge som helst. Börjar även bli för stor för den=)

 

Sover bättre på nätterna men ska inte ropa hej än =) 

 

kram från oss


Tänder?

I natt har det varit en jobbig natt och nu på förmiddagen oxå, han vaknar och bara skriker och är jätte ledsen, vet inte om det är tänder på G men det känns så tidigt med det, dreglar gör han mer än vanligt.

Det är endas i gungan som han får något så när ro och kan sova en stund, vi var ut en stund men sov bara 1 timme sen vart han ledsen.

 

Man vet inte vad man ska göra det är så synd om honom, tårarna rinner som bara den. mamma blir förtvivlad.

 

Annars då, jo vi är ute varje dag, Sören har börjat jobba så nu är vi själva på dagarna men det går riktigt bra, litye jobbigt är det att ta med tyson när vi ska gå ut men det går, elelr det måste gå=)

 

Ha det bra

 

Kram från oss


Ramsele hela veckan=)

Då är vi hemma på Frösön igen.

 

Jag och Edwin har varit i Ramsele i en vecka, det har varit SÅ underbart bra, har fått varit med mamma o pappa och träffat syrran en sväng gjorde vi oxå, Sören han jobbade så han kom inte förrän på torsdagen.

 

Åkte till Backe på fredagen och träffade alla där, åt god mat, sen åkte jag o Edwin tillbaka till Ramsele.

 

Han har sovit så bra där hela veckan, somnade ca: 19:00 och sov till mellan 2-4 varje natt men nu när vi är hemma igen då vill han inte, han blir inte alls lika trött när man ger honom vällingen på kvällen, sen vaknar han mer oxå.

 

Han är ju förkyld, så det är väl kanske därför, får se när han blir pigg om det ändras då.

 

är även så glad att snön håller på att försvinna, längtar så till sommaren, nu är det så svårt att veta vad man ska ha för kläder på Edwin.

 

Nu ska jag börja göra mig iordning, ska ta en promenad med vagn o vovve=)

 

Ha det bra

 

Kram från oss


Bilder

Ludvig, Edwin och Emmy
Min ögonsten
Sötnos
Vi 3 Älskar er
Mamma och son=)
charmtrollet vårat

RSS 2.0