Den stora dagen

Våran lilla prins kom till världen kl 00.26 den 30/12-08

Den mest underbara dagen i vårat liv, det känns som om det var igår.

Edwin fyller alltså 1 år idag. hipp hipp hurra
En riktigt stor pojke är han nu.

Vi har firat lite i förskott av mormor och morfar fick han en fiskeryggsäck, av moster kritor och målarbok, av kicki, micke,dagny och tuva fick han en bok och en nalle.

Av oss fick han en stor bil som han kan sitta på.
Tårtan är färdig, ser riktigt god ut=)

Mamma och Pappa älskar dig över allt annat, Grattis på din 1 års dag.

Puss

1 år sedan

För precis 1 år sedan idag, var man omedveten om att man skulle in på BB på kvällen, tänk vad tiden går.

Hade ganska mycket att göra denna dag för ett år sedan, vi var nog överallt i stan ut och in i bilen, jag fick mer och mer ont och besvärligt att ta mig in och ur i bilen men inget annat. Kommer hem i godan ro slappar.

När man plötsligt börjar känna av värkar eller som jag trodde var sammandragnngar, hade inte haft det innan och våran lilla prins skulle ju inte komma nu så det kunde ju inte vara värkar=)

Men i alla fall så börjar vi ta tid mellan värkarna och då var det ca: 8 min , hade hört av en kompis att man skulle lägga sig i badet, för då försvinner sammandragningarna men det blev ju bara värre, tog tid hela tiden och det var nu bara 1- 1/2 min då tyckte dom att vi skulle åka in, klockan var ca:21.30 när vi kom in på BB.

Vatten gck när vi hade kommit in och jag var då öppen 8 cm.

Jag som hade tänkt att här provar vi lite bedövning, se vad som känns bäst=)

men det fick jag aldrig göra det var bara lustgasen som jag fick ta för att jag var öppen så mycket mend et gick bra det oxå.

Sören stod vid min sida och var helt underbar. Älskar dig

Klockan gick och 23.30 började jag krysta och mer får ni veta imorgon=)

Åker tillbaka till stan idag, pappa kör mig halva vägen och sören möter upp.

Kram så länge så hörs vi imorgon

GOD JUL

Vill jag önska alla mina kära och nära, hoppas ni får en mysig dag.

Kram från oss

Ny vecka

och vi är fortfarande kvar i Ramsele, det känns inte som man har varit här så länge, det har gått fort, det står inte på förrän vi ska hit igen.

I helgen var det julmarknad, kajsa kavat. Har inte varit på den, ja, jag vet inte på hur många år men det var väl ganska sig likt, Edwin fick en julklapp av tomten, 2 små figuren som man tryckte på,då åkte tungan ut. Det var bara det att han bet sönder tungorna så dom fick vi klippa bort=)

Så nu är det bara 2 små figurer. Han fick även en godispåse men den har mamma ätit ur och morfar=)

I natt som var vaknade han precis när vi skulle gå och sova, fick honom tillslut att somna om i vagnen, när jag lägger ner honom i sängen så vaknar han, så i natt har han sovit hos mig hela natten i stället för halva=)

I kväll kommer min kompis, hopaps vi kan ses imorgon, det ser jagh fram emot.

Mormor har varit så snäll och bakat kakor och lussebullar som vi ska få ta med oss hem, får se om jag kanske kan baka något jag oxå, tycker det är kul men gör det aldrig.

Det var lite från oss.

kram

Stolt mamma

Edwin har går mer för varje dag=) han sover längre ute för varje dag. Är det ett tecken på att han börjar bli stor???????

Han tom ställde sig upp själv, han satt på golvet och tog tag i mina ben och reste sig och släppte.

Han är så duktig våran lilla älskling.

Vi älskar dig SÅ.




Gick

Nu ska vi se vad har vi gjort=)

Åkte hem till Ramsele i Fredags, för på Lördag var det dop på kusin Alice, hon var så fin och duktig både i kyrkan och församlingshemmet, av oss fick hon en morgonrock och ett halsband.

Efter dopet for Sören tillbaka till stan medans jag och Edwin är kvar i Ramsele, vi ska vara här hela veckan, sen kommer min vän på måndag så vi stannar nog en dag extra=) så vi hinner ses.

Igår när jag höll på att göra klart för natten för edwin så var han i vardagsrummet med mormor och morfar, mormor satt i fotöljen och höll i edwin men han vill bara gå i väg så mormor sa "släpper jag nu så ramlar du" och edwin gick och släppte, han gick ensam, vet inte riktigt hur långt men han to.m svängde lite.

Allt detta missade jag=(

Sov länge ute igår gjorde han oxå, i 1 1/2 timme, det är länge för våran lilla prins.

Snön kom igår oxå, äntligen, lite ljusare på dagarna.

Kram från oss

RSS 2.0