Söker

Har inte så mycket att skriva igentligen=)

Nu i två nätter så har Edwin inte vilja somna, första natten då bara skrek han och var jätte ledsen igår så låg han och var jätte glad, fast man såg på honom att han var SÅ trött, vet inte vad det är.

Igår var på stan med Jessica och Wilma, gick och fikade/lunchade på Pause
Tack för det, det var trevligt.

Imorgon kommer mamma o pappa, nu ska äntligen uteplatsen bli färdig, hoppas på många soltimmar nu=)

Sen har jag tappat  min nycklar, är det  någon som  kan säga vart dom är=) jag blir tolig på sånt.

Just nu ligger Edwin och sover ute, ibland så sover han så himla bra på dagarna och ibland vill han inte alls.

Nu ska jag funderar vart mina nycklar är


Kram från oss

Första tanden=)

ja, den är på väg upp och vi märker att han har ont, han är jätte grining, svårt att komma till ro och bajsar som bara den=) men han är  helt underbar, älskar honom så.

I helgen som va, var vi hemma, det var fjällsjömarknaden i backe, jag o edwin sov hos mormor o morfar. hann träffa dom innan dom åkte på sin kryssning, lite avundsjuk är man=) men hoppas dom har det bra. På dagarna var vi och gick på marknade, så det blev lite bil åkning fram o tillbaka men det gick bra.

han sov så otrligt bra medans vi var hemma, vaknade inte en gång på natten, annars har han vaknat vi 2 och har fått mat men ingenting och så kommer vi hem och då är det helt annat, han sover oroligt här, vrider och vänder sig och vaknar hela tiden, vet inte vad det är för fel om det kan ha att göra med tanden?

Vart tog solen vägen då, det är så trist, man vill ju vara ute. Men jag kan ändå inte gå på långa promenader, jag har fått så ont i min fot, men jag är så dålig på att gå och kolla vad det är, så är det med allt för min del, väntar in i det sista innan man går iväg till läkaren,men det kanske beror på att man inte får hjälp när man ringer, har dålig erfarenhet när det gäller att få tid o hjälp, orkar inte gå in på vad det gäller.

nu ska jag slappa lite, tanken var att vi skulle möblera om lite i vardagsrummet men det blir en annan dag, det är så trångt nu och edwin har ju börjat röra sig i gåstolen och den dagen han kan gå ordentligt i den så kommer han inte fram någonstans=)

Kram från oss

RSS 2.0