2 månader kvar

Ja, det är det tills våran lilla älskling blir 1 år, han blir alltså 10 månader idag. Hipp hipp hurra

Dagarna bara rinner iväg, jag har jobbat lite då och då men nu blur det slut på det för Sören ska börja på sin lärlingsplats.

På måndag ska vi på BVC, det blir spännande och se vikt och längd,det är även en 10månaders kontroll.

Nu ska jag bjuda på lite bilder, mormor ringde och vill att jag skulle skicka bilder på mms men jag lägger ut det här istället.





Det var lite smått och gott

 

Kram från oss


vardagen

Idag har vi varit på tand info träff, Edwin fick en tandborste, det var intressant.

Edwin har fått sån hosta igen mest på kvällar/nätter, han sover oroligt och vaknar JÄTTE tidigt på morgonen oavsett när han somnade på kvällen.

Sen har han fått små röda prickar över hela sig, trodde det var vattenkoppor men BVC- sköterskan har kollat och säger att det är virusprickar som är ofarliga, han ser ut som en prickig korv=)

Annars har vi det bra, dagarna rullar på, det går så fort, han är snart 10 mån. Det står inte på förrän vi sitter här och har 1-års kalas=)

Kryper gör han fortfarande inte, han ålar sig fram=). kan ställa sig upp om han sitter i mitt knä men snart så springer vi väl fram istället=)

Får se om vi åker hem nästa helg, man är ju så nyfiken på hur mormor och morfar har fått det nu när det är omgjort i huset, mormor är så hemlighetsfull.

nu ska jag snart sova man vet ju som sagt inte hur länge man får sova eller hur bra.

Godnatt och kram från oss

RSS 2.0