Stor kille

Detta kanske inte är så intressant men det är så roligt för mig, våran lilla son har både bajsat och kissat i sin potta nu på morgonen=)

Edwin är så duktig, våran älskling.

Var på 25-års kalas igår, så det blev lite sent men vi har sovit som stockar, det var super trevligt, det var 2 små flickor där oxå en som är 6.5 mån och den andra var bara 6 veckor tror jag. Så söta så.

det var inte så mycket mer just nu.

Kram från oss

fullt upp

Idag har det varit mycket:

Det började med att Edwin vaknade 03.30, jag trodde klockan var mycket mer men han fick lite välling och vi somnade om till 07,30, sören klev upp med Edwin och jag fick sova en stund till.

Sen så bar det iväg till öppna förskolan, vi har inte varit där på ett tag men nu ska det blir ändring, det var jag,lina och anna med våra underbara barn.

Fick vet när vi kom dit att det har varit så lite föräldrar/barn varje dag men idag var det nog närmare 15 st, det var barn vart man än tittade=)

Edwin började bli trött där vi 12, han hade då varit vaken sen 07.30, så vi packade ihop och gick hem, han sov bara en halvtimme.

När jag vi kom hem så bakade jag bullar, det blev inte världens godaste men dom går att äta.

Sören monterade in den nya bilstolen idag, så vi for en sväng så Edwin fick prova den, han såg ut som han tyckte den var bra, han satt bra i den. tanken är att vi ska montera ut airbagen så han kan sitta fram.

Kram från oss

Östersund-Ramsele

Mormor och morfar var i stan i fredags, dom hade lite ärenden, sen åkte vi upp på barnenshus jag och Edwin och mötte upp dom där.

Edwin fick en potta,tripptrapp stol, vantar och en halsduk. TACK så mycket för det.

Sen la vi undan en bilbarnstol, tänkte Sören ska få titta på den oxå, den var så billig om man jämför dom andra.

När mormor och morfar skulle åka hem så bestämde vi att jag och Edwin följer med, så nu är vi i Ramsele, så skönt och mysigt.

När vi kom hem hit i fredags så hade ju Ewin sovit hela vägen hit, så det blev riktigt sent för honom innan han somnade, kl var 23.00 sen så vaknade han 00.30 och bara skrek, det var inget som hjälpte men till slut när jag hade står och vyssat honom kunde jag lägga honom i min säng och då somnade han och sov till strax innan 8.

På dagen igår(lördag) var han så lugn och satt och lekte med mig och cornelia, innan så hade han sovit ute en stund och även varit vaken ute, sen på eftermiddagen så sov han i 2 timmar och det har väl aldrig hänt. han trivs här=)

Åker hem imorgon, sören kommer hit då och hämtar oss, tänkte åka idag men nä, det blir inte så.

Kram från oss


RSS 2.0