bilder

Detta var på midsommar, tyvärr har jag inga dansa runt stången bilder=) Edwin överlycklig över sin badring han vann.Cornelia valde en dagbok=

 

Hjälper mormor och morfar i trädgården, har sin egen skottskärra=) efter allt slit så får man lite fika i solen och gott var det.

 

Resan till sollefteå bilden på edwin är resan hem, han var så trött och slut, det hade varit en jobbig och varm dag. Bilden på den underbara söta lilla flickan vid namn Elsa, var jag upp och hälsade på en sväng, även hennes mamma förstås.

 

 

Detta var när mormor/farmor och morfar/farfar var på junsele djurpark med sina barnbarn, jätte roligt hade det varit.

 

 

Och här har vi fjällsjömarknaden i Backe, det kanske syns att edwin gillade att åka karusell=)


SEMESTER

Det har jag haft nu sen midsommarafton, så otroligt skönt.

Jag och Edwin åkte hem till mormor och morfar,har myst i en hel vecka.

Vad har vi då gjort, jo: På midsommarafton var jag,edwin,mormor och cornelia ner på hembygdsgården och dansade kring stången. Mormor köpte lotter och vi vann på två så edwin fick en sak och cornelia en, så det var ju bra att det blev lika=)

 

Vädret har varit hyfsat fast det har ju åskat en hel del men det har oftast varit på eftermiddag/ kväll. På tisdagen åkte vi ner till Sollefteå, for på badet och skulle fika lite.Edwin var inte alls på humör, allt var jobbigt. Vi åkte då till bekanta till oss och där fick edwin bada och svalka av sig för det var ju så varmt. sen en snabb vistit på stan för mig och mormor. Inhandlade ett linne på rea och 2 behåar, behövligt=)

Gick även och knäppte kort till mitt kökort som har varit borta ett rätt så bra tag=), så jag måste ju ha ett nytt och det skulle jag ändå ha fått gjort i år för det går ut, tänka sig att man har kört bil i 10 år det ni, man börjar bli gammal.

 

Sen när vi kom hem får jag, mormor och edwin till en tjej som klippte håret på mig och mormor. så nu blev det lite kortare igen=)

 

Har även hunnit med att träffa moster med familj det var bara en som saknades, riktigt roligt var det, vi har inte setts sen förra sommaren.

 

På fredagen så åkte mormor och morfar med sina 2 barnbarn till junsele djurpark, riktigt mysigt hade dom haft, bilder kommer=) så medans dom var där så hjälpte jag till med Fredrik pch lindas hus, skrapade lite så dom kunde börja måla baksidan. riktigt fint blir det=)

 

På lördagen var det fjällsjömarknad i Backe, jag och Edwin åkte dit. Pappa var där oxå som vi inte hade sett på länge. Gick och kikade lite åkte karusell som var nog det bästa på hela dagen, träffade även Tyson som nu mera bor i Backe hos sörens syster, för han får inte det han behöver i stan.

Träffade kusin Alice som har hunnit fylla 1 år, tiden går så fort. Även kusin liam, fast då sov edwin=) lille kusin Lukas har vi oxå träffat=) det är så många småkusiner.Farfar träffade vi oxå och farmor och farbror Lars.Det var så många vi träffade den dagen=)

 

Jag och Edwin åkte hem till ramsele sen på kvällen efter ha träffat alla, bilder på det kommer oxå=)

 

Idag har vi inte gjort så jätte mycket, trodde det skulle bli åska och regn på dagen men inte då, det kom lite, lite.Edwin och Cornelia har lekt på gräsmattan, det är så roligt att se dom leka, det cornelia gör, gör edwin lika=)

 

Imorgon är det måndag, då ska jag få service på bilen, skönt att det blir gjort, sen åker vi hemmåt. ska på BVC på tisdag. Mäta,vägas och ta spruta.

 

Som sagt bilder kommer på allt sen. ha det nu bra för det ska jag fortsätta ha.

 

Kram på er alla

 


RSS 2.0