Lilla älskling

Då har vi legat på spädbarnsavd igen.

 

Våran lilla Edwin har varit uppsvullen i nedre partiet av magen brevid ljumsken, (lite svårt att förklara)

Har sagt till på BVC och hon sa att håll det under uppsikt och så  i torsdags morse var han så ledsen att inget hjälpte och då såg sören att det var som en kanal från ljumsken ner till pungen som var alldelse uppsvullen och hård.

 

Ringde till sjukvårdsrådgivningen och hon skulle ringa på barn för att sen ringa till oss, vi fick en tid, när vi kom in så hade svullnaden gått ner och han mådde bra men dom klämde och tittade och dom konstaterade han våran lilla älskling hade ljumskbråck.

 

Så han skulle operaras, fick en tid redan på fredag morgon så vi fick sova över på 109

 han skulle då fasta från kl 04 på fredag morgon, fick dropp och massa nålstick på händer och fötter.

 

Vi följer med ner  till operation men bara en av oss får följa med in till operation salen, där får han massa slangar på kroppen, han är så duktig sen så somnar han och det var det jobbigaste jag har varit med om, jag bara grät och grät, sören väntade som sagt utanför och det var så skönt att han var där och tog "hand" mig. Älskar dig sören.

 

Vi gick upp och väntade på 109 och det gick så segt klockan tickade och tickade men det kändes som den stod still, trodde aldrig dom skulle ringa och säga att det var klart men till slut så ringde dom och vi fick gå ner till uppvaket och där låg han så sött och höll på att vakna.

Fick stanna kvar över natten, han var helt färdig och sov mycket åt lite men allt eftersom började han äta mer o mer.

 

Så idag lördag skulle vi åka hem på förmiddagen för ronden brukar komma då men vi väntade och väntade och halv 3 kom dom, det hade tydligen varit fullt upp men nu äntligen är vi hemma.

 

Så nu får Edwin alvedonsupp som han har fått 4 gånger /dygn, ska börja ge honom 3 gånger från och med imorgon

supparna är igentligen för barn mellan 1-3 år så han blir ju så trött på dom. 

 

Vi ska tillbaka på fredag för koll se så det läker som det ska, han ska ha förbandet på tills dess, stygnen försvinner av sig själv i kroppen.

 

Fick ju även  veta att han har navelbråck men det ska tydligen växa bort av sig själv, så Sören sa att han får bli kallad för bråcket=)

 

Nu ska vi bara mysa och hoppas att allt läker som det ska.

Kram från oss


Kommentarer
Postat av: Camilla

Usch va jobbigt för lillkillen, men va skönt att allt gått bra, ta hand om er. kram kram!

2009-02-22 @ 08:38:25
Postat av: Erika

Vilken duktig liten kille ni har! Skönt att allt gick bra, förstår om d känns tungt det ni gått igenom men tänk positivt nu kan det bara bli bättre! Vi tänker på er! Kram

2009-02-22 @ 09:10:55
URL: http://eraijka.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0