Sommar

Jaha, nu var det ett tag sedan man skrev.

Vad har hänt; jo Edwin fick sin andra vaccination, han var jätte duktig detta var dagen innan midsommar och man vet ju att dom kan få feber och bli lite kinkig.
På natten så var han så varm eller het rättare sagt, sen på midsommar så var han inte riktigt på topp, jätte fult märke fick han på ena benet oxå, det har inte försvunnit ännu.

Midsommar: var vi på verkö. Jag, sören,edwin, våran vänner tobbe och erica. det var jätte mysigt.sen på kvällen var vi i lungvik och hade knytkalas, trevligt men jag somnade medans jag skulle lägga edwin, det är så mysigt att somna tillsammans=)

Nu i helgen har de varit exponorr, här i stan. dom har det på gamla F4, så jag tänkte att jag skulle vara duktig så jag o edwin traskade upp dit och det är ca: 5 km om inte mer, det kändes kan jag säga. Så nu har jag fått ont i foten, vet inte om det är därför eller inte men jag kan knapt gå, det gör ont på fotryggen.=(

Förkylda har vi blivit oxå, edwin hostar så och det rinner från näsan, tror det beror på att man klär han så lite nu när det är varmt och sen ligger han i skugga och sover och då blir det kyligare, ändå så han han ett lakan över sig. sören har  varit klen och jag börjar känna av lite.

Annars så trivs vi i värmen, äntligen kom den=)

glömde

Berätta att våran "lilla" krabat väger nu 8585g och är 68 lång.

ARG

Bara för att man bor på bottenplan tror folk det är ok att knacka på fönstren kl 2 på natten, för det hände i natt. Edwin sover så bra plötsligt hör jag hur tyson skäller , visst han kan skälla till på natten men nu hörde man att det var mer än så. Sen hör jag hur sören skriker på någon utanför.

Då är det en kompis (tror vi i alla fall) till grannen, han var är och snurrade här i förrgår kväll oxå. Sören hotar med att ringa polisen om det händer igen, säger att vi har en bebis som sover.

Ja, det som händer är ju att Edwin vaknar, skyndar mig att göra lite välling så han kan somna om, ser att han är ganska pigg men somnar efter en stund, för min del var det jätte svårt att somna.

Så vi var lite arg i natt.


Sen äter inte Edwin så bra, han bara grinar på dagarna när han äter, vet inte vad det är om det är tänder som spökar, det är så svårt att veta, just nu ligger han ute och sover, har snuttefilten över huvudet, så jag är så nojjig över att han inte kan andas då, så jag är där och flyttar den lite=)

det var allt från oss
Kram

6/6 DOP

Nu har vi haft dopet på Edwin, det var så fint och allt gick så bra, vill tacka för alla fina presenter han fick.

 

Edwin var på så bra humör hela dagen, somnade i vagnen när allt var klart i kyrkan så medans vi åt av den goda smörgåstårtan och alla goda tårtor så sov han sött i vagnen.

 

Åsa min bästa vän sjöng så vackert, du var så duktig, vet att alla tyckte det. Du är underbar.

 

Ronja du var så duktig på att läsa dikterna, tack för att du ville det. 

 

Billy, den bästa gudfar som finns

 

Emelie, den bästa gudmor som finns

 

Edwin ÄLSKAR er allihopa.

 

 

Det var "lite" bilder men det kommer mer en annan dag

 

än en gång tusen tack för allt, det var en toppen dag.

 

Kram från oss    Ålskar er så


RSS 2.0