8 mån

Idag blir Edwin 8 månader, tiden den bara går.

Det går för fort, det känns som igår som han föddes=)

Kram från oss

BVC

10030g och 73.5 cm, det är var vårat lilla hjärta är idag.


Har inget annat just nu att säga

Kram från oss

det tar sig

Ögat är fortfarande inte bra på Edwin men vi ska på BVC imorgon så hon får väl titta på det, det ser ut att göra så ont.
Vi ska väga o mäta det är inte gjort sen han var 5.5 mån.

Inatt har Edwin sovit hela natten i sin säng, har vi inte en duktig pojke=)
När han har sovit hos oss har han inte haft någon kudde, så jag tog bort hans kudde i natt och det kan ha varit det som gjorde att han sov kanske, man vet aldrig


han har även börja hasa sig framåt på golvet, det är inte mycket och långt men han tar sig en liten bit framåt.

Nu ska vi snart ut.

Kram från oss

känn inte efter

Jaha, nu börjar min hals att göra lite ont, men det är som jag säger känner man inte efter så är man inte dålig, så jag hoppas på det=)

Edwins öga är varigt igen, det är så synd om honom, hoppas bara inte det är en förkylning på gång.

Har jobbat till 12 idag, helt lagomt, det går jätte bra att jobba, det är lite som avslappning att vara där=) missförstå mig inte, det är undebart att vara hemma med Edwin men det blir något annat.

Nu har vi skickat in papper på dagis/ dagmamma, det är det vi vill ha alltså dagmamma, så hoppas på det. från den 1 februari.

Nu ska jag fortsätta se på höjdhoppsfinalen.

Kram från oss

Bra dag

Idag har det varit en kanon dag, vilket väder=)

Sörens mamma, syster med kompis var här i stan och vi gick på kina och åt, väldigt gott var det, tänkte att Edwin skulle sova medans vi åt men det ville inte han=) men det gick bra ändå.

Tills vi nästan hade ätit färdigt, då gick sören en sväng men han somnade inte förrän vi började gå hemmåt, i badhusparken mötte jag några underbara vänner, vi satt där i solen med våra underbara barn, jätte trevligt.
När vi kom hem sen så blev Edwin jätte grinig, han grät elefanttårar hela tiden, kan det var en tand på g igen

bjuder på lite bilder=)


Här var det tänkt att Edwin skulle ha somnat och mamma o pappa skulle äta ute på den nybyggda altanen=)



Var och badade en dag,åt även smörgåsrån



våran älskling, Vi älskar dig hjärtat


Kram från oss
 

hej igen=)

Nu var det ett tag sedan man skrev något här, jag hinner inte och på kvällarna är jag så trött så jag lägger mig så tidigt.

Vad har hänt då, jo. jag o Edwin har varit i Borlänge med mormor o morfar, det var jätte roligt. edwin var så duktig att åka bil så långt.

Uteplatsen blev kanon bra, det är lite kvar att fixa som tex staketet men det blev super.

Annars är det bra, Vi väntar på fler tänder nu, man ser att dom är på väg. Han har ingen tendens till att börja krypa än, han sitter inte ens själv utan han vill bara stå och springa i sin gåstol, då är han SÅ nöjd och tur är väl det.

Vi har ju fått möblera om lite här hemma bara för att edwin ska kunna ta sig fram, så det ser väl inte så jätte bra ut men det får vara så nu, tills han kan gå själv.

Nu sover edwin får se hur länge han vill det, han vaknar på natten och han somnar bara om, om han får komma upp i sängen, så då har vi börjat med det, han känner väl sig trygg med det. just nu känns det som enda rätta, det kanske blir svårt att vänja bort honom från det men det tar vi då=)

Ska snart till och väga o mäta igen, har inte gjort det sen han var 5,5 mån, så det ska bli spännande och se hur mycket han har vuxit, han är ju väldigt duktig på att äta våran "lilla" prins=)

Nu ska jag nog gå och sova, han vaknra oftast vid 6 tiden, då får han välling sen tar vi på oss lite kläder utanpå pyjamasen och går ut i vagnen, så somnar han om där, när han har som sagt så svårt att somna om inne.


God natt

kram från oss

RSS 2.0